Nudlová polévka z mořských ryb
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1079 kcal
 - Sacharidy 68 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 2277 mg
 - Bílkoviny 49 g
 - Uhlovodany 68 g
 - Cholesterol 149.5 mg
 - Draslík 1263.2 mg
 - Vláknina 6820 mg
 - Vitamín A 6820 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 77 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnci přivedeme k varu kuřecí vývar, přidáme ryby, garnáty a mušle, znovu přivedeme k prudkému varu, poté snížíme teplotu, přikryjeme pokličkou a za občasného míchání vaříme 10 minut. Vsypeme pokrájené houby, pekingské zelí nakrájené nadrobno a znovu vaříme. V troše vody pečlivě rozmícháme mouku a tuto hladkou hmotu postupně vmícháváme do vývaru. Opět vaříme na mírném ohni za občasného promíchání, dokud polévka nezhoustne (asi 2 min.). Poté vmícháme sezamový olej. Široké nudle uvaříme podle návodu na obalu, scedíme, propláchneme studenou vodou a rozdělíme na talíře. Přelijeme polévkou a hned podáváme. Mušle můžeme případně vyjmout před servírováním.