Horký svařák
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 258 kcal
 - Sacharidy 39 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 9 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 39 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 289.7 mg
 - Vláknina 28869.7 mg
 - Vitamín A 28869.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.5 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hrnce nalijeme červené víno, přidáme skořici, limetkovou a pomerančovou kůru, pomerančovou šťávu, cukr, badyán, hřebíček a brandy.
 - 
                                2
Zahřejeme pod bod varu, promícháme a stáhneme ze sporáku.
 - 
                                3
Ihned poté podáváme.