Starodávná šumavská nádivka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 528 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 35 g
- Sodík 418 mg
- Bílkoviny 47 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 601.5 mg
- Draslík 801.4 mg
- Vláknina 5373.3 mg
- Vitamín A 5373.3 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.6 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Umeleme syrové, omyté a očištěné maso (různé druhy- vepřové, hovězí, králičí)a dobře promícháme. 
- 
                                2Přidáme vejce, nasekané kopřivy, osolíme, opepříme a vše promícháme. 
- 
                                3Ve vymaštěném pekáči pečeme nádivku dorůžova asi 1 hodinu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        