Svařené víno

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Cukr krupice
  • 1 ks Citrony
  • 2 ks Skořice mletá
  • 3 ks Hřebíček
  • 8 dl Víno červené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 322 kcal
  • Sacharidy 49 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 12 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 49 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 381.1 mg
  • Vláknina 23846.5 mg
  • Vitamín A 23846.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.3 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Červené víno nalijeme do smaltovaného hrnce, přidáme cukr, celý hřebíček, skořici a dáme vařit.

  • 2

    Jakmile přejde víno varem, odstavíme je z ohně a vložíme do něho kolečko omytého citronu i s kůrou.

  • 3

    Víno přelijeme do sklenic.

Komentáře k receptu