Vepřové s mandeli a oříšky na jablkách
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 459 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 29 g
- Sodík 96992 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 167.2 mg
- Draslík 710.4 mg
- Vláknina 13369.2 mg
- Vitamín A 13369.2 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.1 mg
- Vitamín E 3.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kotlety opepříme, osolíme a uděláme v nich kapsu. Nasekané mandle opražíme nasucho na pánvi, jablka oloupeme, nastrouháme a smícháme se strouhankou, prolisovaným česnekem, žloutkem, vychladlými mandlemi, mletým oříškem a solí. 
- 
                                2Kapsy naplníme směsí a zašijeme je. Obalené v alobalu je pečeme v pekáči při 220 stupních C asi čtyřicet minut, v otevřeném alobalu je dopékáme patnáct minut. 
- 
                                3Pokrm podáváme s bramborovou kaší. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        