Vepřová panenka s omáčkou z arašídového másla
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 900 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 75 g
 - Sodík 540 mg
 - Bílkoviny 50 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 203.6 mg
 - Draslík 917.3 mg
 - Vláknina 10156.8 mg
 - Vitamín A 10156.8 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 6.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytou a osušenou vepřovou panenku nakrájíme na 4 plátky a lehce naklepeme. Vyloupané arašídy rozmixujeme.
 - 
                                2
Plátky masa namočíme v rozšlehaném vejci, osolíme, opepříme, obalíme v umixovaných arašídech a smažíme z obou stran na rozpáleném oleji dozlatova.
 - 
                                3
Před koncem smažení v rendlíku rozšleháme ve smetaně hořčici a arašídové máslo. Omáčku nevaříme. Usmažené plátky podáváme s arašídovou omáčkou.