Salát z hlávky zelí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 368 kcal
- Sacharidy 50 g
- Tuky 20 g
- Sodík 7 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 50 g
- Cholesterol 1.8 mg
- Draslík 409.7 mg
- Vláknina 13662.5 mg
- Vitamín A 13662.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 48.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Nakrájíme zelí a polovinu dáme na 3 minuty do vařící osolené vody. 
- 
                                2Poté přecedíme a dáme do mísy na druhou polovinu syrového zelí. 
- 
                                3Přidáme citronovou šťávu, zamícháme a na 15 minut zakryjeme utěrkou. 
- 
                                4Přidáme další nakrájené suroviny. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        