Bílé fazole s rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 219 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 72 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 2.7 mg
 - Draslík 1071.5 mg
 - Vláknina 16710 mg
 - Vitamín A 16710 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.4 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Čerstvé fazole vyloupeme a osolené je dusíme na oleji spolu s cibulí doměkka.
 - 
                                2
Potom přidáme oloupaná, nakrájená rajčata, osolíme a dalších 5 minut dusíme, aby rajčata zůstala v kouscích.
 - 
                                3
Nakonec přidáme nasekanou petrželovou nať.
 - 
                                4
Podáváme s topinkami.