Drůbeží játra a srdíčka s mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 382 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 221 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 102 mg
 - Draslík 347.7 mg
 - Vláknina 249.8 mg
 - Vitamín A 249.8 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.3 mg
 - Vitamín E 4.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 27.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vnitřnosti omyjeme, osolíme a pokrájíme na menší kousky. Mandle opražíme nasucho. Česnek oloupeme a pokrájíme najemno.
 - 
                                2
Olej rozpálíme, vnitřnosti na něm osmahneme, přidáme česnek, petržel a mandle. Podlijeme vínem a dusíme do změknutí. Osolíme a opepříme.