Šunková jehla

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
  • 1 ks Kompot broskvový
  • 20 dkg Šunka dušená
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Med včelí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 482 kcal
  • Sacharidy 50 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 12 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 48 g
  • Cholesterol 74 mg
  • Draslík 189.2 mg
  • Vláknina 5240 mg
  • Vitamín A 5240 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.7 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 23.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na kostičky 3x3 cm nakrájíme šunku a na kousky nakrájíme broskvový kompot.

  • 2

    V misce připravíme marinádu.

  • 3

    Rozehřejeme med, máslo a přidáme ocet.

  • 4

    Promícháme a na špejle napichujeme střídavě šunku a broskve.

  • 5

    Poté jehly polejeme připravenou marinádou.

  • 6

    Dáme na 15 minut zapéct do trouby nebo grilovat.

Komentáře k receptu