Pstruží krém
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 426 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 421 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 135.9 mg
 - Draslík 668.2 mg
 - Vláknina 3400 mg
 - Vitamín A 3400 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.7 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté pstruží maso upečeme na másle, zbavíme kůže, kostí a nakrájíme na velmi malé kousky.
 - 
                                2
Červenou řepu nahrubo nastrouháme, přidáme k rybě, zalijeme jogurtem a smetanou ke šlehání. Podle chuti osolíme a dáme vychladit.
 - 
                                3
Před podáváním pokrm posypeme nastrouhaným křenem.