Pikantní rajčatová salsa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 33 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 213 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 375.1 mg
 - Vláknina 4409.5 mg
 - Vitamín A 4409.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 32.3 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytá rajčata nakrájíme na drobné kostky, cibuli oloupeme a nasekáme najemno a přidáme k rajčatům.
 - 
                                2
Čerstvé chilli papričky zbavíme semínek, opláchneme a nakrájíme nadrobno. Z omytých a okapaných stonků koriandru otrháme lístky a najemno nasekáme. Chilli papričky i koriandr přidáme k rajčatům, dochutíme solí a pepřem a důkladně promícháme.
 - 
                                3
Do mísy s rajčaty přilijeme asi 50 ml chladné vody a opět promícháme.
 - 
                                4
Salsu můžeme podávat ihned, nebo ji můžeme nechat uležet v chladničce. Nejčastěji se podává s grilovaným masem.