Treska na olivách a bílém víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 901 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 67 g
 - Sodík 4120 mg
 - Bílkoviny 49 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 92.5 mg
 - Draslík 1137.8 mg
 - Vláknina 28059.4 mg
 - Vitamín A 28059.4 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 33.9 mg
 - Vitamín E 4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté porce tresky urovnáme do nízké zapékací mísy, polijeme olejem, osolíme, opepříme, posypeme fenyklem a nakonec přelijeme bílým vínem.
 - 
                                2
Mísu vložíme do středně vyhřáté trouby a tresku pečeme 15-20 minut. Poté přidáme vypeckované černé olivy a pečeme ještě 5 minut.
 - 
                                3
Pokrm podáváme horký, ozdobený plátky omytého pomeranče (nebo citronu).
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
