Řecká polévka z drůbežího vývaru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 466 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 851 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 300.2 mg
 - Draslík 40.5 mg
 - Vláknina 39.8 mg
 - Vitamín A 39.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnci rozkvedláme žloutky. Zašleháme do nich najemno nastrouhaný sýr a na mírném ohni za stálého šlehání roztavíme.
 - 
                                2
Do základu za stálého míchání přiléváme horký drůbeží vývar. Polévku odstavíme z plotny a ochutíme solí a pepřem.