Uzené maso vařené
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 324 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 1114 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 75 mg
 - Draslík 414.2 mg
 - Vláknina 16750 mg
 - Vitamín A 16750 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.2 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso opereme, vložíme do vařící vody, přidáme cibuli a celý pepř. Vaříme, nejlépe v tlakové hrnci, doměkka.
 - 
                                2
Maso vyjmeme, vykostíme a nakrájíme na plátky.
 - 
                                3
Podáváme s bramborovou kaší, knedlíky, luštěninami, zeleninovým salátem a kompotem.