Tarator s vinným octem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 502 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 45 g
- Sodík 252 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 13 mg
- Draslík 720 mg
- Vláknina 6522 mg
- Vitamín A 6522 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.1 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omytou salátovou okurku nakrájíme na plátky a smícháme v míse s prolisovaným česnekem, nasekanými ořechy a nasekaným koprem. Zalijeme jogurtem rozmíchaným s trochou vody. 
- 
                                2Polévku dochutíme červeným vinným octem, olivovým olejem a solí. Podáváme dobře vychlazenou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        