Jablka s ořechy a rumem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 521 kcal
 - Sacharidy 67 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 6 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 67 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 677.2 mg
 - Vláknina 25260 mg
 - Vitamín A 25260 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 57.4 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupaná jablka zakapeme citronovou šťávou a nakrájíme na tenké plátky. Podle chuti osladíme.
 - 
                                2
Potom přidáme jemně nasekané ořechy a rum. Vše promícháme.
 - 
                                3
Podáváme dobře vychlazené a každou porci ozdobíme půlkou ořechu.