Klobásy dušené v jablkách s cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 503 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 39 g
 - Sodík 951 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 75.8 mg
 - Draslík 572.9 mg
 - Vláknina 7525.3 mg
 - Vitamín A 7525.3 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.7 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Klobásy několikrát propíchneme vidličkou a po obou stranách je opečeme na oleji. Přidáme oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, oloupaná, na silnější plátky nakrájená jablka bez jádřinců, osolíme, opepříme a mírně podlijeme vodou. Zvolna dusíme pod pokličkou.
 - 
                                2
Nakonec pokrm dochutíme majoránkou a podle chuti přisladíme.
 - 
                                3
Na nahřáté talíře upravíme klobásy a dušená jablka s cibulí. Posypeme nasekanou petrželkou.
 - 
                                4
Podáváme s vařenými bramborami nebo s chlebem.