Kuřecí polévka s čínskými vaječnými nudlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 474 kcal
 - Sacharidy 73 g
 - Tuky 179 g
 - Sodík 823 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 68 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 385 mg
 - Vláknina 13915 mg
 - Vitamín A 13915 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 56.3 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Čínské vaječné nudle do polévky si uvaříme a propláchneme pod tekoucí vodou.
 - 
                                2
Jako další si připravíme pórek, mrkev a zelí. Pórek očistíme a nakrájíme na silnější kolečka. Mrkev oškrábeme a nakrájíme na tenká kolečka. Zelí zbavíme košťálu a nakrájíme na drobné nudličky. Potom si vypereme houby, které nakrájíme na tenké plátky, jsou-li houby malé, můžeme je použít celé.
 - 
                                3
Uvařené nudle rozdělíme do 4 ks misek.
 - 
                                4
V pánvi wok ohřejeme kuřecí vývar, do kterého přidáme zeleninu a ještě chvíli povaříme. Nakonec tímto vývarem se zeleninou přelijeme uvařené vaječné nudle. Před konzumací přidáme chilli olej.