Tuňák na koriandru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 357 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 868 mg
 - Bílkoviny 48 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 76 mg
 - Draslík 725 mg
 - Vláknina 1943.5 mg
 - Vitamín A 1943.5 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.4 mg
 - Vitamín E 2.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěného a vykuchaného tuňáka nakrájíme na podkovy, limetkovou kůru nastrouháme, lístky koriandru posekáme najemno. Do misky vložíme prolisovaný česnek, přidáme mletý koriandr, kůru z limetky, mletý kmín, sůl, pepř, zalijeme olejem, důkladně promícháme a touto směsí kousky tuňáka potřeme.
 - 
                                2
Pokapeme limetkovou šťávou, vložíme do pánve na rozehřátý olej a osmažíme z obou stran dozlatova.
 - 
                                3
Porce na talířích posypeme lístky koriandru.