Kapr v sýrovo-pepřové krustě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 905 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 84 g
- Sodík 304 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 84.5 mg
- Draslík 453.7 mg
- Vláknina 3326.5 mg
- Vitamín A 3326.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.6 mg
- Vitamín E 7.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné porce kapra osolíme, opepříme čerstvě nadrceným pepřem a necháme 20 minut odležet.
-
2
Nastrouhané rohlíky smícháme s nastrouhaným parmezánem a připravené porce kapra ve směsi obalíme. Směs k masu dobře přimáčkneme.
-
3
Porce smažíme v pánvi na rozpáleném oleji dozlatova. Po usmažení vyjmeme na papírovou utěrku.
-
4
Kapra upravíme na talíře a ihned podáváme.