Malinová jogurtová zmrzlina
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 185 kcal
 - Sacharidy 39 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 59 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 39 g
 - Cholesterol 5.6 mg
 - Draslík 334.8 mg
 - Vláknina 11375.2 mg
 - Vitamín A 11375.2 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.1 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do mixéru dáme maliny a rozmixujeme na hladkou kaši. Propasírujeme přes síto do misky, abychom zachytili zrníčka. Přidáme cukr a promícháme.
 - 
                                2
Přidáme malinový a řecký jogurt a promícháme.
 - 
                                3
Vložíme do mrazuvzdorné misky, zakryjeme a na 2 hodiny dáme do mrazáku.
 - 
                                4
Necháme vychladit velkou mísu.
 - 
                                5
Malinovou kaši dáme do vychlazené mísy a rozmačkáme vidličkou, abychom rozbili ledové krystaly a kaše byla hladká.
 - 
                                6
Zakryjeme víčkem, vložíme do mrazáku a 4 hodiny necháme tuhnout.
 - 
                                7
30 minut před podáváním přemístíme zmrzlinu do lednice, aby povolila.
 - 
                                8
Podáváme v kopečcích, ozdobenou mátou a malinami.