Mořský jazyk Colbert
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 840 kcal
 - Sacharidy 49 g
 - Tuky 52 g
 - Sodík 757 mg
 - Bílkoviny 43 g
 - Uhlovodany 37 g
 - Cholesterol 274.3 mg
 - Draslík 1152.3 mg
 - Vláknina 7356.3 mg
 - Vitamín A 7356.3 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.9 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 39.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rybu dobře očistíme, odřízneme černou kůži a nařízneme rybu na hřbetu od hlavy až k ocasu. Rybu naporcujeme a na hodinu namočíme do mléka.
 - 
                                2
Porce ryby vyjmeme z mléka, do dutin vložíme kousky másla, osolíme, opepříme, obalíme v mouce, namočíme v rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance.
 - 
                                3
Na pánvi rozehřejeme 3 lžíce másla a kousky ryby usmažíme dozlatova. Na talířích porce ryby pokapeme citronovou šťávou. Takto upravená ryba je velmi šťavnatá.
 - 
                                4
Rybu podáváme s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou.