Zelenina v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 54 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 51 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 4.3 mg
 - Draslík 201.4 mg
 - Vláknina 2051.9 mg
 - Vitamín A 2051.9 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve připravíme pět kusů alobalu, které potřeme olejem.
 - 
                                2
Cuketu a rajčata nakrájíme na kolečka.
 - 
                                3
Nakrájenou zeleninu klademe na připravený alobal.
 - 
                                4
Zeleninu pokapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a posypeme strouhaným ementálem.
 - 
                                5
Alobal důkladně zabalíme a grilujeme 20 minut.