Treska s jogurtem a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 331 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 528 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 205.8 mg
 - Draslík 1067.9 mg
 - Vláknina 2875 mg
 - Vitamín A 2875 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 66.1 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté a osušené porce tresky nakrájíme na kostky a osolíme.
 - 
                                2
Pekáček vymažeme olejem a rozložíme do něj kostky rybího masa smíchaného s prolisovaným česnekem. Maso poklademe kolečky oloupané cibule, omytými, na plátky nakrájenými rajčaty a očištěnými, na proužky nakrájenými paprikami. Vše osolíme.
 - 
                                3
Vejce rozmícháme s nastrouhaným sýrem a jogurtem. Směs nalijeme do pekáčku a pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě 30-40 minut.
 - 
                                4
Můžeme podávat s různě upravenými bramborami.