Vepřová žebírka na rožni
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 705 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 59 g
 - Sodík 381 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 202.5 mg
 - Draslík 583.7 mg
 - Vláknina 58.3 mg
 - Vitamín A 58.3 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřová žebírka omyjeme, osušíme a do masa vetřeme pepř, tymián (nebo bazalku) a sůl.
 - 
                                2
Žebírka rozdělíme na kusy a napichujeme je na rožeň.
 - 
                                3
Pečeme asi 1 1/2hodiny dozlatova.