Kapustové závitky s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 433 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 398 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 245.3 mg
 - Draslík 1195.3 mg
 - Vláknina 10063 mg
 - Vitamín A 10063 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 300 mg
 - Vitamín E 2.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme ve studené vodě a oloupeme.
 - 
                                2
Omytou kapustu krátce povaříme v osolené vodě, scedíme, odřízneme košťál a rozdělíme na listy.
 - 
                                3
Listy složíme na sebe asi po 4 kusech, na každou porci dáme jedno vejce, zabalíme a ovážeme nití.
 - 
                                4
Závitky obalujeme v mouce a po všech stranách rychle smažíme na oleji.