Dušený králík po selsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 483 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 1322 mg
 - Bílkoviny 66 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 178.8 mg
 - Draslík 1167.8 mg
 - Vláknina 2106 mg
 - Vitamín A 2106 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Králíka očistíme, omyjeme a rozsekáme na porce. V hrnci rozpustíme máslo, vložíme na drobno pokrájenou cibuli, drcený česnek, majoránku i králíka.
 - 
                                2
Zalijeme vývarem a dusíme do měkka. Hotové maso vyndáme, šťávu podle potřeby naředíme, zahustíme moukou rozmíchanou ve vývaru, provaříme a scedíme. Dochutíme podle potřeby.