Řecký hovězí guláš
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 231 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 9 g
- Sodík 452 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 58 mg
- Draslík 532.8 mg
- Vláknina 9874 mg
- Vitamín A 9874 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na kousky a osolíme. 
- 
                                2Na oleji zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přisypeme papriku a vložíme maso. Krátce osmahneme, přidáme omytá, prolisovaná rajčata, vše zvolna dusíme. 
- 
                                3K téměř měkkému masu přidáme omyté a očištěné fazolky a dusíme do měkka. 
- 
                                4Podáváme s vařenými bramborami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        