Houbový salát s klobásou a fazolkami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 644 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 41 g
- Sodík 85 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 42 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1505.6 mg
- Vláknina 24314.8 mg
- Vitamín A 24314.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Fazole povaříme 8 minut v osolené vodě, scedíme je, propláchneme studenou vodou a stáhneme z nich tuhou slupku. Pokrájenou klobásu na oleji 3 minuty osmahneme. Obsah pánve přelijeme i s olejem k fazolím. Směs promícháme a nechá vychladnout. 
- 
                                2Pažitku (množství určíme dle vlastní chuti) nasekáme a se solí a pepřem ji vmícháme k fazolím. Houby chvilku podusíme a přidáme také k fazolím. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        