Grilovaná zelenina a bulgur
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 407 kcal
 - Sacharidy 82 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 17 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 82 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 708.9 mg
 - Vláknina 36550.5 mg
 - Vitamín A 36550.5 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 55.6 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Lilky nakrájíme na dílky, papriky na kousky. Smícháme med, olej a Harissu. Polovinou zakapeme zeleninu a grilujeme až lehce zhnědne.
 - 
                                2
Bulgur zalijeme vroucí vodou a necháme asi 10 minut stát, aby změkl. Slijeme a zakapeme zbylou směsí a citrónovou šťávou, posypeme citrónovou kůrou a mátovými lístky.
 - 
                                3
Osolíme, opepříme a dobře promícháme. Podáváme s grilovanou zeleninou.