Zelená omáčka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 1395 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 156 g
- Sodík 1044 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 307 mg
- Vláknina 3200 mg
- Vitamín A 3200 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.1 mg
- Vitamín E 24.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Bylinky propláchneme vodou, necháme okapat a společně s omytým špenátem krátce svaříme v osolené vodě. Scedíme, nasekáme najemno a vmícháme do majonézy. 
- 
                                2Omáčka je vhodná na zeleninový, vaječný, drůbeží i rybí salát. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        