Přírodní kedlubny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 104 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 6 g
- Sodík 294 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 9 mg
- Draslík 286.6 mg
- Vláknina 5400 mg
- Vitamín A 5400 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupané kedlubny nakrájíme na kostičky, ovaříme je krátce v osolené vodě a necháme okapat.
-
2
Připravené kedlubny vložíme na rozehřáté máslo, přisolíme, mírně osladíme a podlijeme trochou vývaru z kedluben. Dusíme doměkka.
-
3
Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře k receptu
- Aleisa
- 02.08.2015 18:37:55
Chtěla jsem dát 4 hvězdičky a cvakla jsem na pět :-). Spíš bych totiž nepředvářela, ale jen dusila, chuť bude intenzívnější. Dochutit se dá taky na sladkokyselo, tj, cukr a ocet v přiměřeném množství a už zmíněná sůl.
Odpovědět