Omeleta z tuňáka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 252 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 126 g
 - Sodík 282 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 255.5 mg
 - Draslík 291.2 mg
 - Vláknina 6130 mg
 - Vitamín A 6130 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tuňáka vyjmeme z konzervy a nadrobno pokrájíme. Teflonovou pánev potřeme máslem, přidáme tuňáka, hrášek a očištěnou, nadrobno rozkrájenou zeleninu.
 - 
                                2
Vše zalijeme rozšlehanými vejci, mírně osolíme a po obou stranách opečeme.
 - 
                                3
Podáváme s krajíčkem celozrnného chleba nebo s čerstvou zeleninou.