Vepřové maso na česneku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 386 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 102 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 96 mg
 - Draslík 68.3 mg
 - Vláknina 1222.8 mg
 - Vitamín A 1222.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3163.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na kostky a potřeme ho utřeným česnekem se solí.
 - 
                                2
Zpěníme si na tuku nakrájenou cibuli, přidáme maso, okmínujeme a opečeme za stálého míchání.
 - 
                                3
Pak podlijeme a necháme dusit do změknutí.
 - 
                                4
Zahustíme moukou rozmíchanou v asi 1.5 dl vody a krátce povaříme.
 - 
                                5
Podáváme s brambory či bramborovým knedlíkem.