Kuřecí řezanka na kari
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 439 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 1282 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 111 mg
 - Draslík 666.9 mg
 - Vláknina 4577 mg
 - Vitamín A 4577 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.8 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 39.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, posypeme troškou mouky. Cibuli pokrájíme nadrobno.
 - 
                                2
V pánvi rozpálíme olej, přidáme pomoučené maso a orestujeme. Přisypeme cibuli, necháme zežloutnout, přidáme lžičku kari koření, až se v tuku rozpustí, podlijeme vývarem. Dusíme asi 15 minut. Jakmile se vývar téměř vyvaří, zalijeme smetanou, ještě chvíli podusíme a odstavíme.
 - 
                                3
Pokrm upravíme na talíře a doplníme dušenou rýží.