Srbské ražniči
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 374 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 975 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 83.3 mg
 - Draslík 462.6 mg
 - Vláknina 1413 mg
 - Vitamín A 1413 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.5 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřovou kýtu nebo panenskou svíčkovou opláchneme a nakrájíme přes vlákno 4 stejné plátky. Mírně je naklepeme a napícháme s plátky slaniny a cibule na jehly nebo špejle. Osolíme, opepříme, rychleji opečeme na tuku a vyjmeme.
 - 
                                2
Do výpeku přidáme lečo a krátce povaříme.
 - 
                                3
Nakonec ražniči podlijeme výpekem s lečem a ihned podáváme.