Pečené rybí filé v bylinkové marinádě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 395 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 98 mg
 - Bílkoviny 63 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 21 mg
 - Draslík 9.9 mg
 - Vláknina 228.1 mg
 - Vitamín A 228.1 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Bylinky nasekáme najemno, smícháme s olivovým olejem, citronovou šťávou a do směsi vložíme porce filé. Pod fólií necháme zhruba 3 hodiny marinovat.
 - 
                                2
Odleželé porce osmažíme z obou stran na marinádě, vložíme do pekáče, přelijeme výpekem, přidáme máslo, osolíme, opepříme a v předehřáté troubě pečeme zhruba 20 minut.