Telecí nožičky jako předkrm
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 461 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 900 mg
 - Bílkoviny 51 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 199.5 mg
 - Draslík 896.5 mg
 - Vláknina 6625 mg
 - Vitamín A 6625 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Telecí nožičky vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme kousek cibule, karotky a celeru. Přivedeme k varu a vaříme hodinu a čtvrt. Do horké vody ještě vložíme svazek bylinek.
 - 
                                2
Uvařené nožičky vyjmeme z hrnce, maso obereme od kosti a nakrájíme na menší kousky. Pracujeme stále s teplým masem. Kousky masa pomažeme máslem, hořčicí a obalíme v posekaných bylinkách. Necháme maso vychladnout.
 - 
                                3
Podáváme s černými olivami jako předkrm.