Hruškový salát s řeřichou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 139 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 307 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 8.5 mg
 - Draslík 156.9 mg
 - Vláknina 3813.1 mg
 - Vitamín A 3813.1 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.8 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Dobře omytou a osušenou řeřichu smícháme ve vhodné nádobě s tenkými plátky hrušky a přelijeme hustým dresingem, který jsme připravili rozšleháním olivového oleje s citronovou šťávou, octem a pepřem. Na talíři zdobíme strouhaným Parmezánem.