Bílé fazole na topinkách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 358 kcal
 - Sacharidy 59 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 169 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 27 g
 - Cholesterol 8.5 mg
 - Draslík 593.5 mg
 - Vláknina 12000 mg
 - Vitamín A 12000 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Slaninu drobně nakrájíme a vyškvaříme. Škvarky vyjmeme a necháme na teple.
 - 
                                2
Na zbylém tuku opečeme 4 krajíce chleba a uložíme je na teple.
 - 
                                3
Do zbylého tuku dáme prohřát fazole, osolíme je, přidáme část škvarků a trochu kečupu.
 - 
                                4
Směs navršíme na horké topinky a posypeme škvarky.