Vepřová kotleta s hořčičnou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 976 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 86 g
 - Sodík 562 mg
 - Bílkoviny 44 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 179.6 mg
 - Draslík 806.4 mg
 - Vláknina 1338 mg
 - Vitamín A 1338 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.7 mg
 - Vitamín E 5.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Opláchnutou a osušenou kotletu naklepeme, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Na pánvi rozpálíme olej a po obou stranách na něm opečeme kotletu, poté plamen zmírníme a dopečeme. Kotletu vyjmeme a držíme na teple. Do výpeku vmícháme hořčici a smetanu a na mírném plameni vaříme zhruba 3 minuty.
 - 
                                3
Kotletu podáváme přelitou omáčkou.