Pečené kotlety ze selete
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 549 kcal
 - Sacharidy 31 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 249 mg
 - Bílkoviny 44 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 101.7 mg
 - Draslík 567 mg
 - Vláknina 14164.8 mg
 - Vitamín A 14164.8 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.5 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kotlety ze selete i s kostí osolíme, okořeníme pepřem a snítkou rozmarýnu a na 3 lžících oleje opečeme. Poté kotlety i s výpekem, do něhož jsme vmíchali drcený česnek, vložíme do pekáčku a v předehřáté troubě ještě asi 1/4 hodiny pečeme.
 - 
                                2
V mezičase uvaříme čočku, po uvaření scedíme, necháme okapat. Mražené fazole fava povaříme, scedíme a necháme okapat. Čočku s fazolemi přidáme do rendlíku k salámu chorizo, který jsme drobně pokrájeli a osmažili na 1 lžíci oleje, a orestujeme. Poté vmícháme šťávu z kotlet, promícháme, osolíme, opepříme.
 - 
                                3
Kotlety servírujeme se směsí čočky a fazolí, zdobíme naťovou cibulí, kterou jsme drobně nakrájeli a osmažili na 1 lžíci oleje.