Salát z ředkviček
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 59 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 122 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 63.2 mg
 - Draslík 48.7 mg
 - Vláknina 400 mg
 - Vitamín A 400 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ředkvičky očistíme, omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka.
 - 
                                2
Vložíme je do mísy, zalijeme nálevem, přidáme nadrobno nakrájené vejce a promícháme.
 - 
                                4
Nálev: 4 lžíce vody, 2 lžíce vinného octa nebo citronové šťávy, 2 lžíce oleje, sůl, cukr.