Polévka s vaječnou mlhovinou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 72 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 432 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 61.3 mg
 - Draslík 117.2 mg
 - Vláknina 1938.8 mg
 - Vitamín A 1938.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.7 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očistíme zeleninu a uvaříme ji doměkka v osolené vodě.
 - 
                                2
Zeleninu vyndáme, nakrájíme na kostičky a vložíme zpět do vývaru.
 - 
                                3
Rozšleháme vejce a přes vidličku vlijeme do do vývaru.
 - 
                                4
Přilijeme olivový olej a necháme přejít varem.