Velikonoční nádivka se zelenou paprikou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 140 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 99 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 113.3 mg
 - Vláknina 2410.1 mg
 - Vitamín A 2410.1 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.9 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Papriky očistíme a nakrájíme na jemné nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno, salám na tenké nudličky, pažitku nasekáme nadrobno. Vše smícháme v míse spolu s mletou paprikou, pepřem a solí a řádně promícháme.