Nádivka k hovězí pečeni

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 500 g Mouka polohrubá
  • 1250 ml Mléko polotučné
  • 5 ks Sůl
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Muškátový oříšek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2680 kcal
  • Sacharidy 427 g
  • Tuky 55 g
  • Sodík 1938230 mg
  • Bílkoviny 127 g
  • Uhlovodany 369 g
  • Cholesterol 1106.4 mg
  • Draslík 1249.5 mg
  • Vláknina 37442.8 mg
  • Vitamín A 37442.8 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 2.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 31.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mouku nasypeme do mléka, přidáme vejce, sůl, pepř a mletý muškátový oříšek. Vše spolu dobře promícháme a vlijeme do pekáčku. Pečeme v předehřáté troubě asi 25 až 30 minut.

  • 2

    Použíjeme jako nádivku při pečení hovězího masa.

Komentáře k receptu