Salát z ředkviček s jablky a pažitkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 202 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 100 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 34.3 mg
 - Draslík 500.9 mg
 - Vláknina 7968 mg
 - Vitamín A 7968 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 29.1 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince, nastrouháme a v míse zakapeme citronovou šťávou. Omyté ředkvičky nastrouháme nahrubo.
 - 
                                2
K jablkům přimícháme ředkvičky, smetanu a posypeme pažitkou.
 - 
                                3
Před podáváním necháme salát vychladit.