Vepřové kotlety dušené s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 282 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 255 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 78.6 mg
 - Draslík 404.4 mg
 - Vláknina 2306.3 mg
 - Vitamín A 2306.3 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.7 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Naklepeme kotlety z vepřové pečeně, okraje nařízneme. Maso jemně osolíme, poprášíme moukou a opečeme dočervena na rozpáleném sádle.
 - 
                                2
Nakrájíme nadrobno cibuli, osmahneme ji do sklovita, vložíme opečené kotlety, lehce podlijeme a necháme dusit.
 - 
                                3
Ke konci je nepatrně zaprášíme moukou, přidáme oloupaná, na silnější kousky nakrájená jablka a necháme společně dodusit.
 - 
                                4
Podáváme s bramborovou kaší nebo vařeným bramborem.