Bílá čokoládová pěna s třešněmi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 510 kcal
 - Sacharidy 41 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 106 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 185.1 mg
 - Draslík 122.1 mg
 - Vláknina 19100 mg
 - Vitamín A 19100 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 838.8 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Čerstvé třešně s 10g cukru krátce povaříme (pokud nemáme čerstvé třešně, můžeme použít mražené, kandované nebo kompotované). Nad horkou vodní lázní vyšleháme zbylý cukr se žloutky, přidáme rozpuštěnou bílou čokoládu a ušlehanou šlehačku, potom opatrně přimícháváme tuhý sníh z bílků. Vzniklou směs necháme asi 2 hodiny v lednici vychladit.
 - 
                                2
Povařené vychladlé třešně nalijeme do poháru a naneseme čokoládovou pěnu. Můžeme opakovat a nakonec ozdobíme třešněmi.